GUIA DE CAMPINAS 115 suitable for any time of the day, along with signature drinks prepared with fresh ingredients. All this in a cozy setting on the most charming corner of Campinas. INFORMATION Rua General Osório, 2,090, Cambuí – Campinas. Phone: (19) 3252-9792, WhatsApp: (19) 99824-1309. Tuesday and Wednesday, from 12pm to 3pm and from 6pm to 11pm; Thursday, from 12pm to midnight; Friday and Saturday, from 12pm to 12:30am; and Sunday, from 12pm to 10pm. • BARBACOA A qualidade gastronômica e o serviço de alto nível da Churrascaria Barbacoa são referências da marca desde a abertura de seu primeiro restaurante, no Itaim Bibi, em São Paulo. Em 2002, Campinas entrou no circuito nacional da rede, com a unidade no Parque D. Pedro Shopping. A casa funciona com serviço à la carte no almoço e jantar, com uma seleção de cortes de carnes nobres, como o Carré de Cordeiro, T-bone, Bife de Chorizo e Tornedor, além de peixes como truta, salmão, bacalhau e aves. A escolha do grelhado dá direito também ao bufê de saladas, com dezenas de receitas à base de legumes, folhas, conservas, confits, embutidos, queijos e molhos. Além das saladas, o pedido acompanha uma guarnição, que varia dos tradicionais Arroz Carreteiro ou Arroz Biro Biro, farofa e batatas fritas, a risotos e purês especiais. Sobremesas e um menu kids compõem o cardápio, além da carta de drinques. O Barbacoa conta com uma adega com rótulos de diferentes países, que podem até ser degustados e adquiridos para viagem, e uma segunda adega climatizada que traz mais de 200 garrafas nacionais e importadas. Com acessibilidade. INFORMAÇÕES • Parque D. Pedro Shopping: Entrada das Águas, Avenida Guilherme Campos, 500, Jardim Santa Genebra – Campinas. Telefone: (19) 3209-1641. Reservas pelo site. • Segunda a sábado, das 11h às 22h; domingo e feriado, das 11h às 20h. www.barbacoa.com.br @barbacoabrasil BARBACOA The gastronomic quality and high-level service of Churrascaria Barbacoa have been hallmarks of the brand since the opening of its first restaurant in Itaim Bibi, São Paulo. In 2002, Campinas joined the national network of the chain with the unit at Parque D. Pedro Shopping. The restaurant operates with à la carte service for lunch and dinner, featuring a selection of prime meat cuts, such as Rack of Lamb, T-bone, Bife de Chorizo, and Tornedor, as well as fish like trout, salmon, cod, and poultry. The choice of grilled meat also includes access to the salad buffet, with dozens of vegetablebased recipes, preserves, confits, sausages, cheeses, and sauces. Besides salads, each order comes with a side dish, ranging from traditional Arroz Carreteiro or Arroz Biro Biro, farofa, and french fries to special risottos and purees. The menu also offers desserts and a kids' menu, in addition to a drinks list. Barbacoa features a wine cellar with labels from different countries that can be tasted and purchased for takeout, and a second climate-controlled cellar with over 200 national and international bottles. The restaurant is accessible. INFORMATION Parque D. Pedro Shopping: Entrada das Águas, Avenida Guilherme Campos, 500, Jardim Santa Genebra – Campinas. Phone: (19) 3209-1641. Reservations via website.Monday to Saturday, from 11am to 10pm; Sunday and holidays, from 11am to 8pm. • BENEDITO No início de 2015, os irmãos Mauro e Matheus Mason, sócios, deram início ao planejamento do que hoje é conhecido como o Benedito Restaurante, que apresenta pratos da gastronomia contemporânea com muitas influências espanholas. Com o intuito de oferecer um estabelecimento com um custobenefício justo e comida de qualidade, eles conduziram uma pesquisa em 32 restaurantes no Brasil e no exterior, o que gerou diversas ideias para o negócio. Finalmente, no dia 8 de março de 2016, o Benedito Restaurante foi inaugurado, concretizando sua proposta inicial. INFORMAÇÕES • Rua dos Bandeirantes, 333, Cambuí - Campinas. Telefone: (19) 2513-1910, WhatsApp: (19) 97155-7557. • Almoço de quarta a domingo, das 12h às 15h30; jantar de quarta a sábado, das 19h às 23h. beneditorestaurante.com.br @restaurantebenedito BENEDITO In early 2015, brothers Mauro and Matheus Mason, partners, began planning what is now known as Benedito Restaurante, which showcases contemporary cuisine with strong Spanish influences. Aiming to offer an establishment with fair value for money and quality food, they conducted research in 32 restaurants in Brazil and abroad, generating numerous ideas for the business. Finally, on March 8, 2016, Benedito Restaurante was inaugurated, realizing their initial vision. INFORMATION • Rua dos Bandeirantes, 333, Cambuí - Campinas. Phone: (19) 2513-1910, WhatsApp: (19) 97155-7557. • Lunch from Wednesday to Sunday, from 12pm to 3:30pm; dinner from Wednesday to Saturday, from 7pm to 11pm. • BRÁZ PIZZARIA Com 20 anos de história e considerada uma das dez melhores pizzarias do mundo em ranking dos jornais The Guardian e Corriere della Sera, a Bráz se firma como uma pizzaria apaixonada por pizza. A casa está localizada no coração do Cambuí, em Campinas, e oferece um ambiente agradável e aconchegante para o seu público frequentador. Além das pizzas tradicionais e especiais, o cardápio da Bráz traz entradas, saladas, sobremesas, vinhos, drinks, chopes, cervejas, caipirinhas e bebidas não alcoólicas. INFORMAÇÕES • Avenida Benjamin Constant, 1.963, Cambuí – Campinas. Telefone: (19) 3251-4444. Reservas pelo site. • Domingo a quinta, das 18h30 às 23h30; sexta e sábado, das 18h30 à 0h30. www.brazpizzaria.com.br @brazpizzaria BRÁZ PIZZARIA With a 20-year history and ranked as one of the top ten pizzerias in the world by newspapers like The Guardian and Corriere della Sera, Bráz has established itself as a pizzeria that is passionate about pizza. Located in the heart of Cambuí in Campinas, it offers a pleasant and cozy environment for its patrons. In addition to traditional and special pizzas, Bráz's menu includes appetizers, salads, desserts, wines, drinks, draft beers, bottled beers, caipirinhas, and non-alcoholic beverages.
RkJQdWJsaXNoZXIy Mzk0Njg=